Axiell

Axiell leverer tjenester til biblioteker, skoler, arkiver, museer og myndigheter med teknisk avanserte og innovative løsninger som utvikles i nært samarbeid med kunder i 55 land.

Over 3000 bibliotekorganisasjoner med tusenvis av filialer benytter Axiell biblioteksstyringssystem og Axiell Arena, et verktøy for det virtuelle bibliotek.

Systemene for arkiv, bibliotek og museer brukes av mer enn 3400 kulturinstitusjoner over hele verden.

Dessuten benytter mer enn 3000 skoler et Axiell-system.

Bibliotekenes IT-senter ASBibliotekscentrum Sverige AB og Open Library Solutions (OLS) med bibliotekplattformene Mikromarc og Saga er nå med i Axiell-konsernet. Dette betyr at vår evne til å investere i nye løsninger skal styrkes ytterligere, og kundene våre får gode muligheter til å engasjere seg og bli med den digitale utviklingen som er stadig mer etterspurt av både biblioteketsmarkedet og låntakere.

Axiell Group har sitt hovedkontor i Lund og har mer enn 320 ansatte på 26 kontorer i Sverige, Australia, Abu Dhabi, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederland, New Zealand, Storbritannia og USA. Sammen utgjør vi et av verdens største selskaper innen disse sektorene.

Les mer på www.axiell.com

Kontakt oss

Bibliotekenes IT-senter AS/Axiell Norge AS
Postboks 24 Alnabru
0614 Oslo

Besøksadresse:
Bibliotekenes Hus
Alf Bjerckes vei 20
0582 Oslo

Tlf.:22 08 34 00

E-post: bibits@bibits.no

Kontakt oss